Hvem er Crawleksperten?

Vandet er mit element, openwater svømning er min sport og crawl er min disciplin. Jeg har svømmet siden jeg var lille og været svømmetræner i hele mit voksenliv.

Hos mig kan du få hele pakken.
Jeg tilbyder både eneundervisning, parundervisning eller undervisning på hold,, men altid med fokus på det enkelte individ. Og jeg videofilmer dig, så du selv kan se med.

Jeg kan både fejlrette dig og jeg kan træne dig så du når dine mål.
Mine øjne ser alt i vandet og jeg har værktøjerne til, få rettet fejlene så du lærer at svømme crawl mere harmonisk, mindre energikrævende og med større fart.

Jeg arbejder både med vandskrækkere, nybegyndere, motionssvømmere, havsvømmere og triatleter. Min passion er svømning og crawl og jeg vil elske at lære dig det!

Sideløbende med min trænerkarriere har jeg selv dyrket endurance – og ekstremsport. 
Det er både blevet til flere marathonløb, Ironma, swimruns i ind og udland og naturligvis masser af openwater konkurrencer.
Min personlige rekord til christiansborg rundt er 27.45 minutter tilbage i 2016. I 2017 svømmede jeg Ironman svømmedistancen på 50.50 minutter og I 2018 svømmede jeg 20 km på 6.25 time kun iført badebukser, briller og badehætte.
I 2019 står jeg så overfor min hidtil største udfordring når jeg i august vil forsøge at krydse den engelske kanal på over 34 km.

Min trænerkarriere

90érne:
Svømmeskoletræner Lyngbysvømmeklub
Ansvarlig Svømmetræner Triathlonklubben TRI-4

00érne:
Konkurrencetræner i Lyngby svømmeklub
Svømmeskoleleder i Lyngby svømmeklub

Fra 2014:
Selvstændig svømmetræner med speciale i openwater svømning og crawlteknik.