Handelsbetingelser

Betaling:
Betaling for bestilte varer på www.crawleksperten.dk kan ske online ved brug af følgende betalingsmetoder:

- Visa/Dankort
- Visa
- Visa Electron
- Mastercard
- Mastercard Debit
- Mobilepay

Når du bestiller gennem ovenstående betalingsmetoder, så transmitteres dine oplysninger krypteret (SSL-forbindelse) gennem Quickpay. Dermed kan dine oplysninger ikke læses af udenforstående..

 

Priser:
Alle de priser som vises på Crawleksperten.dk er i danske kroner og er inkl. 25% dansk moms. 

 

Når du bestiller:
Når du har bestilt på www.Crawleksperten,dk, så vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse og en oversigt over din bestilling på sms. Herefter vil bestillingen blive ekspederet. Er bestillingen sat til afsendt, så vil det ikke længere være muligt at lave ændringer i bestillingen.

 

Annullering af ordre
Bestillinger der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at ringe til Martin på 25353002 eller skrive en mail til crawleksperten@gmail.com

 

Levering:
Crawleksperten.dk leverer i samme uge som ordren er indgået.

Oplever du levering på mere end en uge, så bedes du tage kontakt til os på crawleksperten@gmail.com eller ringe på 2535302, så vil vi med det samme undersøge sagen nærmere.  
Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. I ferieperioder (sommerferie, jul og påske) kan der opstå længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Vi leverer hovedsageligt til Danmark, men kan også sagtens sende til resten af EU samt Norge.


Fragtpris:
Vi benytter GLS som fragtselskab. 

Fragtpriserne er:
Op til 499 kr: 70 kr.
Op til 999 kr: 60 kr.

Bestiller du dog for mere end 999 kroner, så får du gratis fragt. Derudover kan du gratis afhente varen efter aftale med Martin på 2535302 eller ved crawleksperten@gmail.com 

Der vil altid blive fremsendt et ”Track-and-Trace” nummer, så det er muligt at følge bestillingen fra vores lager til det aftalte leveringssted.


1 års retur- og bytteret:
Såfremt varen fremstår 100 % som ny i original emballage og i ubeskadiget stand kan du returnere eller bytte varen indtil 365 dage efter leveringen.

Dog gælder det at de første 30 dage kan du hele købets størrelse refunderet eller ombytning, mens det fra dag 30 til dag 365 kun er muligt at få ombyttet eller modtage et tilgodebevis. 

Ved returnering står kunden selv for at dække omkostningerne til forsendelsen. Vælger kunden at få ombyttet varen til samme vare i en anden farve, så betaler vi omkostningerne til forsendelse fra os til kunden.

Hvis vi vurderer, at varen lugter af røg, mados, mug, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan vi ikke tage den retur. Hvis kunden ønsker varen tilbage, skal kunden selv betale for returnering af varen.

Returretten berører ikke kundens lovbestemte ret til at fortryde købet. Se nedenfor.

 

Fortrydelsesret:
Du har som ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage startende fra den dag, hvor du får din vare i fysisk besiddelse. 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen ved ikke at hente / tage imod den. Isåfald dette sker vil du ikke få refunderet din oprindelige leveringspris. 

Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering 
Ønsker du at returnere hele eller dele af din bestilling, Så kontakt os ved at ringe på 25353002 eller skriv til crawleksperten@gmail.com for vejledning omkring korrekt forsendelse af produkterne.Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi for os, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 24 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din returnering her på kontoret. 

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Er dette ikke muligt kan et tilgodebevis udstedes. Der tilbageføres ikke til andre kort. 

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
crawleksperten.dk
Att: Retur + dit ordrenummer 
Sejrøgade 8, 2100 KBH Ø

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Pakker der sendes til pakkeshop afhentes ikke. 

 

Reklamationsret:
Når du har købt en vare gælder købelovens regler: Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret.

Hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at bede om at få varen repareret eller ombyttet.

Hvis det ikke kan ske, eller ikke sker inden rimelig tid, kan du få pengene tilbage eller afslag i prisen. 

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen.

Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel.

Opdager du en mangel, skal du inden for rimelig tid kontakte os og forklare, hvori manglen består. Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det altid inden for rimelig tid.

Du kan tage kontakt til crawleksperten.dk via mail: crwleksperten@gmail.com eller på tlf: 25353002

Er reklamationen berettiget skal du sende varen tilbage.

Klageadgang:
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakt crawleksperten@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail crawleksperten@gmail.com

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11.04.2019

 

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
crawleksperten.dk
Mail: crawleksperten@gmail.com
Telefon: 25353002
Adresse: Dybbølsgade 52, 1721 KBH V, Danmark
CVR:
 36316977

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den: ____________________________________________     
Modtaget den: _________________________________________

 

Forbrugerens navn: _____________________________________

 

Forbrugerens adresse:  __________________________________

 

Forbrugerens underskrift: ________________________________     

Dato: __________________________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)