Når 4,2 km bare er deprimerende kort

Maj måned er for mig den sidste måned, hvor jeg for alvor træner indendørs. I løbet af maj bliver træningen i stigende grad skubbet undendørs. Og jeg har da også allerede været i 4 gang i løbet af maj måned.

Til swimout den 5 maj, svømmede jeg 50 m uden at få vejrtrækningen under kontrol.

Anden og tredie gang blev det til henholdsvis 100 og 200 m

Men i sidste uge torsdag den 16 maj fik jeg hul på bylden. Jeg svømmede i 20 minutter med 100% åndedrætskontrol. Jeg tilbagelagde ca 1200 m og kunne sagtens have fortsat. Ingen rysteture bagefter. Det gav en fantastisk selvtillid. jeg tåler kulden og kan svømme i den.

Men tilbage til indendørstræning. den 1 maj havde jeg mit hidtil længste svøm på 17 km på under 5 timer.

Det blev gjort i et 25 m bassin og derfor lavede jeg rigtig mange vendinger, rigtig rigtig mange vendinger.

Det har så desværre resulteret i lyskeproblemer......jeg får simpelthen ondt hver gang jeg laver en saltovending.......

Det betød at jeg idag måtte afbryde mit lange træningspas.......Der stod 4 flasker linet op og 2 bananer. Planen var 4-5 x pyramide op til 600.....Tempo stille og roligt 3,5 km i timen. Men allerede efter 10 minutter kunne jeg mærke lysken. Så øv, gjorde den første pyramide færdig og måtte så forlade vandet ubrugt efter 4,2 km.....4,2 km er idag a walk in a park!!!!

NÅ men så er beslutningen taget for mig......jeg går i ow fra i morgen og må så skifte mellem våddragt og ikke våddragt.

Træningen sætter sine spor, så det bliver godt at vi snart er ved målet.

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort