Jeg sælger ikke hvad som helst!

Jeg er open water svømmer først og fremmest. Det betyder, at alt det jeg laver i forbindelse med svømning har som formål, at forbedre oplevelsen i open water for mine svømmere og kunder.

Det har som konsekvens, at den teknik jeg f.eks lærer fra mig i svømmehallen er en teknik der med fordel kan bruges i open water. Hos mig lærer man møllearms teknik, balancearm og en større skulder/hofte rotation.

Jeg lærer mine svømmere og triatleter, at træne som open water svømmere hele året, også de 8-9 måneder, hvor man svømmer indendørs.

Dette gælder også med det udstyr jeg forhandler. Det skal være kvalitet og det skal virke i openwater.

Derfor er alle mine våddragter og udstyr nøje udvalgt og meget er blevet frasorteret.

Du kan f.eks. ikke købe sorte badehætter hos mig. Det kan godt være, at en sort badehætte er smart, især med firmalogo på, men sorte badehætter er no go i open water. I open water skal en badehætte have en synlig farve, gerne en neonfarve, så man kan ses udover sin swimbouy.

Du kan heller ikke købe billige våddragter hos mig, hvor armene, eller siderne er lavet af stof og ikke neopren. Det kan godt være, at man med stof kan gøre dragten mere synlig og billigere men stoffet kan hverken holde vandet inde eller ude og derved vil der være en stadig gennemstrømning af vand i dragten. Dette gør dragten kold og det er jo netop ikke meningen med at tage en våddragt på!

En seriøs openwater svømmer, uanset om det er en motionist eller triatlet, træner open water teknikken hele året, har flere dragter med forskellig neoprentykkelse og swimbouys i forskellige farver.

Det rigtige udstyr højner sikkerheden og giver større oplevelser i vandet.

Ha en god svømmetur

Martin

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort