Firma statement

Da jeg i 2015 startede crawleksperten.dk var det på bagrund af mange års virksomhed som svømmetræner, svømmeskoleleder og udviklingskoordinator i Lyngby svømmeklub og Tri-4 triathlonklub.

Crawleksperten.dk blev skabt for, at tilbyde triatleter, motion- og havsvømmere et undervisningstilbud med høj kvalitet, enten på hold eller som privatundervisning.

Siden er mine Lørdagskurser, firmaevents samt svømme camps på Club La Santa kommet til.

Min undervisning foregår både indendørs og udendørs og jeg mener selv, at jeg nok er den træner herhjemme med størst erfaring indenfor havsvømning og trisvømning (siden 94-95)

Ved siden af min undervisningsdel, fik jeg hurtigt en masse af gøre med vejledning og salg af Sailfish våddragter og udstyr til brug ved havsvømning.

Først som ekspert og senere som selvstændig forhandler.

Det har været sjove og lærerige år og jeg mener stadig, at konceptet med kvalitetsdragter og tryouts er den bedste og sikrer kunden den rigtige dragt.

 

Så kom Corona! og med Corona kom der færre tryout events og mere webhandel.

 

Det kan jeg bare mærke, at det vil jeg ikke! 

Jeg er først og fremmest svømmetræner, med en solid faglig ballast, stor erfaring og med et stadig smittende engagement. Jeg simpelthen elsker når mine svømmere enten knækker koden til crawl eller udvikler sig og bliver bedre og hurtigere.

Men at bestyre en webshop og lave lagerstyring er ikke det jeg brænder for.

 

Derfor har jeg i samråd med Sailfish besluttet, at jeg stadig kan og vil vejlede jer alle i købet af de måske bedste våddragter i verden. Nemlig Sailfish. Men at I for fremtiden skal købe direkte gennem deres webshop.

Og sailfish er netop udkommet med en helt ny flåde af dragter for 2022. Det er ligeså man savler over alle de lækre dragter.

 

Jeg har fået forhandlet en god rabat, så jeg stadig kan tilbyde alle mine svømmere og kunder 15%. Det er mere end sailfish giver sine egne kunder.

 

I skal bruge koden:

Crawl15

Når I for fremtiden handler inde på:

www.sailfish.com

 

I kan stadig ringe eller skrive til mig og få vejledning i, hvilken dragt der er den rigtige til jer.

 

Man kan stadig købe udstyr gennem mig:

swimbouys (havtasker)

Neoprenudstyr

Briller

Badehætter

Zoomers

Tasker

Og jeg har stadig en små 20 dragter på lager til stærkt nedsatte priser.

 

Skulle jeg nu blive kimet ned fra alle klubber i Danmark, om jeg ikke nok vil komme ud og lave tryouts igen, så vil jeg genoverveje min beslutning, men ellers så vil jeg for fremtiden koncentrere mig om, at lave undervisning i absolut verdensklasse for alle mine nuværende og kommende svømmere.

 

Alle er velkomne for alle har ret til, at lære at svømme crawl.

 

Venligst

 

Coach Empacher

 

 

 

 

 

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort