April-en vild måned

April måned var på alle måder vild.

Vild fordi jeg satte mit samlede kilometer tal op og i april trænede over 20 km i snit per uge.

Vild fordi jeg for andet år i træk afholdte en svømmecamp på Club La Santa for ca 30 svømmere og for første gang havde engageret en assistenttræner, nemlig Jeppe Hvidtfeldt Ekeberg. En camp der gik over al forventning, både coachmæssigt og træningsmæssigt.

Jeg havde to rigtig gode pas på Lanzarote i havet uden våddragt i 17-18 grader varmt vand. Det fungerer fint og jeg føler mig stærk. jeg fik svømmet ialt ca. 30 km den uge.

Dagen efter hjemkomsten bragte Politiken så en helsides portræt af mig og af kanalsvømningen gennem tiden. Det er selveste Rasmus Bech som havde interviewet mig og jeg er rigtig glad for resultatet.

Så ringede Gomorgen Danmark TV2 og spurgte om jeg ville i studiet mandag morgen og fortælle mere om mit forsøg på at blive den ældste dansker til at krydse den engelske kanal. Det ville jeg naturligvis gerne. resultatet kan ses via dette link:

https://play.tv2.dk/programmer/magasiner/serier/go-morgen-danmark/svoemmernes-svar-paa-mount-everest-187301/?icid=content%7C%2F%7Cstructure3%7Cstackpanel%7CI%20gang%20med%20at%20se%7Centity1%7Cepisode%7CGo%27%20morgen%20Danmark

 

Og den 1 maj svømmede jeg så årets hidtil længste pas på 17 km, delt op i nogle pyramider: 6x(100-200-300-400-500-400-300-200-100) Den første pyramide bliv gennemført på 41.40 og den sidste på 43. Det fortæller jo at jeg har fundet mig pace der svarer til 3.5 km i timen inkl pauser. Kan jeg holde det hele vejen til august så kommer jeg til at gennemføre i en kanontid.........3 måneder til og jeg er godt på vej!

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort