4 måneder til..........

Så er nedtællingen for alvor begyndt.

Vintertræningen er gået godt. Om jeg har trænet det der skal til ved jeg ikke, men har trænet det jeg har haft mulighed for og som min krop har kunnet absorbere.

Jeg er skades- og sygdomsfri, så doseringen af træning og hvile har været den rigtige.

Jeg har de sidste 4-5 måneder svømmet 4 gange om ugen og coretrænet to gange om ugen.

Ca en gang om ugen har jeget langt træningspas som gradvist er blevet længere og længere. I sidste uge kulminerede dette foreløbligt med et pas på 14.2 km på 4 timer.

Glæder mig vildt til udendørssæsonen. jeg ved det både bliver koldt og hårdt men trænger så meget til ny inspiration og til at lave noget andet end saltovendinger:=)

Om tre uger drager jeg med mine svømmere til Club La santa. Her har jeg planlagt to open water pas af længere varighed. Først tager vi om mandagen til Puerto del Carmen for at svømme Ironman ruten dernede. Jeg satser på 4 omgange a 1,9 km den dag.

Om onsdagen kommer så den helt store test.

Der vil jeg svømme i den lokale lagune i op til 6 timer. det skulle gerne munde ud i 17-20 km og selvfølgelig uden våddragt:0) Det bliver hårdt og koldt.

Men det er jo netop det der inspirerer mig......Svømningen over den engelske kanal er legendarisk fordi den netop er lang, hård og kold.............Det er kun de sejeste svømmere i verden som gennemfører. Og det er tilbage til basis......ingen våddragt kun dig selv, dine kræfter og din evne til at bliver ved.

4 måneder er ikke lang tid til..........jeg er i zonen nu!!!!!!

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort