2020 og nye mål er under opsejling

Sæson 2019 blev desværre ikke helt den sæson jeg havde håbet på.

Den startede ellers godt. God indendørstræning havde gjort mig stærkere end nogen sinde og jeg lagde derfor hårdt ud.

Jeg var den første der tog en runde rundt om laguneøen på Amager (5 km) kun iført Speedos og jeg vandt mastersklassen ved Gudenåen 10 km open water foran 2 af de sejeste masterssvømmere herhjemme Claus Hauge Thomsen og Henry Stokholm.

Jeg fandt ligeledes en fantastisk "partner in crime" i David Sanger og vi fik mange gode lange svømmepas på Islands Brygge sammen.

Men desværre kom jeg ikke over en Engelske kanal i denne omgang. Jeg har i et tidligere blogindlæg gået mere ind i tankerne om hvorfor det ikke gik.

Så hvad nu? hvad er målene, hvis der altså er nogen?

Der er altid nogle mål, det skal der være. Det motiverer en til også at træne på de sure dage, der hvor det er mørkt, koldt, blæser og regner.

Der er jo ingen konkurrencemål, da Corinakrisen har aflyst alle konkurrencer. Så istedet er der alle bedrifterne tilbage.

Jeg har kig på flere:

- For det første er jeg tiltrukket af at svømme uden våddragt. Jeg har en god evne til, at præstere selvom det er koldt. Jeg har et godt spæklag, mit mindset er det helt rigtige, jeg nyder at svømme så meget, at  jeg kan ignorere kulden.

Så jeg er begyndt at spekulere og drømme om den legendariske icemile. Icemilen går ud på at svømme 1609 m i vand der er under 5 grader. Det er jo ikke noget man lige gør. der skal trænes, tilvænnes og der skal et særligt setup til.......men jeg er på vej og dermed åbnes jo også døren til at deltage i konkurrencer i issvømning i ind- og udland.

-For det andet taler jeg med nogle ligesindede om et eventyr over Stoebælt i sensommeren, en tur på knap 20 km. Turen skal naturligvis gennemføres i Speedos only.

- For det tredie kigger jeg flere gange om ugen over på Barcebæck og tænker skal det være i år.....Turen mellem Danmark og Sverige er ca 19,5

Der er så mange ture, eventyr og bedrifter der ligger og venter....

God svømning alle sammen.

(Billedet er fra en tidlig maj morgen ved Helgoland, hvor vandet er 10 grader og luften 6)

 

 

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort